top of page
Buffet | Pippin Foods Zevenhuizen

Buffet  van Pippin Foods

Een buffet van Pippin Foods is zo compleet als het maar zijn kan. Jij zorgt voor een lokatie en wij zorgen voor de rest. Wij komen naar je toe, en nemen de buffettafel mee, mooi opgemaakt met gezellige kleden en bloemen op tafel en meer decoratie, alles met een vintage knipoog. De gerechten worden geserveerd in warmhoudbakken, mooie schalen, of grote ketels. Servies (ook disposable), servetten en bestek is er ook allemaal. Jij hoeft dus helemaal nergens voor te zorgen! Dat is makkelijk. Na afloop van het feest wordt in overleg alles weer opgehaald.
 
Wat kost het?

Iedere opdracht is uniek en op maat, zo ook de prijs. De prijzen op de site zijn een indicatie.

Vers

Bij Pippin Foods werken we met de meest verse ingredienten en

dat proef je.

Compleet

Bij ons kan je het  complete plaatje afnemen. Lekker eten, servies en decoratie, en we hebben een mobiel terras.

Pippin Style

Al onze opdrachten voeren we uit in onze herkenbare vintage Pippin Style, met een knipoog naar oma`s tijd.

Warm of koud buffet | Pippin Foods Zevenhuizen

Warm en koud

Naast alle bijzondere en aparte gerechten en buffetten, kun je natuurlijk bij Pippin Foods ook een klassiek warm en koud buffet bestellen. Carpaccio en huzarensalade, gevulde eitjes en augurken in boterhamworst gerold, sateetjes, ballen gehakt (naar oma`s recept) in de jus, tomatensoep, stokbrood met kruidenboter.
Je kan ook kiezen voor urenlang gestoofde sucadelappen, of een lekkere kippensoep.
Maak je wensen kenbaar, en ik ga aan de slag om een zo passend mogelik voorstel voor je te maken.

 
Bourgondisch | Pippin Foods Zevenhuizen

Een tafel vol

Een bourgondisch buffet bestaat uit verschillende stoofpotten, bijvoorbeeld met heerlijk mals rundvlees, vis of vegetarisch. Hartige taarten in allerlei smake. De quiche lorraine, of lekker met peer en blauwe kaas. Er kunnen lekkere salades bij, en huisgemaakt slaatje (een van mijn favorieten) En natuurlijk mag het brood en de beroemde Pippin knoflookdip niet ontbreken. Je kunt meerdere gangen besteel, lekker een vers soepje vooraf of gevulde eitejs. En heerlijke desserts natuurlijk! Oud Hollandse arretjescake, of appeltaartjes, lekker met ijs en een klein likeurtje. Mmmmm. Samen tellen we het menu samen. Vanaf €15,00 per persoon.

 
Nasi en bami | Pippin Foods Zevenhuizen

Nasi en bami

Nasi en bami bij het lokale Chinees Indische restaurant kennen we allemaal wel. Maar wat nu als je de nasi en bami met een Pippin sausje overgiet? Dan krijg je dus  nasi anders, en lekkere bami met vers vlees en verse groenten.
Schalen vol met kroepoek, en ik heb ook atjar gemaakt!
Mijn sateetjes met huisgemaakte pindasaus mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Vooraf misschien nog een chinese tomaten soep? En mango ijs toe? Gaan we regelen! 

Klanten zeggen

"De Pippin knoflook dip is ècht superlekker bij het buffet!"
bottom of page