top of page
Dikke dames schilderen workshaop | Pippin Foods Zevenhuizen

Dikke dames schilderen 

Maak er een superleuke dag van met 'Paint & Bite'. We zetten onze Foodtruck neer en jij gaat onder leiding van Kim
aan de slag met het maken van een "dikke dames" schilderij. Dit is superleuk om te doen en kan niet mislukken.
Ondertussen komt er uit de foodtruck lekker eten en drinken. kijk naar eens naar de onderstaande arrangementen.
Wat kost het?

Iedere opdracht is uniek en op maat, zo ook de prijs. De prijzen op de site zijn een indicatie.

Vers

Bij Pippin Foods werken we met de meest verse ingredienten en

dat proef je.

Compleet

Bij ons kan je het  complete plaatje afnemen. Lekker eten, servies en decoratie, en we hebben een mobiel terras.

Pippin Style

Al onze opdrachten voeren we uit in onze herkenbare vintage Pippin Style, met een knipoog naar oma`s tijd.

Lunch dikke dames schilderen (1).png

Borrel & paint

Tijdens deze workshop schilder en klieder je je eigen dikke dames schilderij. Deze zijn geïnspireerd door verschillende schilderijen van verschillende kunstenaars.

Na een korte heldere uitleg met handige tips ga je aan de slag.  Op een doek van 40x50 cm staat jouw dikke dame al voorgetekend. Zo kan deze dus niet mislukken, en ga je sowieso met een tof schilderij naar huis.

Tijdens deze 3,5 uur durende workshop, word je voorzien van lekkere drankjes, (lekkere wijntjes, biertjes, en homemade limonades, alles in overleg)  samen met lekkere huisgemaakte hapjes.

Het enige waar jij voor moet zorgen, is de locatie. Dit kan zijn in de serre, jouw keuken, of huiskamer. Bij mooi weer (zonder wind) kan het ook prima buiten. Ik zorg voor gezellige aankleding,  alle materialen en de lekkere drankjes en hapjes.

€ 34,- pp, vanaf 4 personen.

 
Lunch | Dikke Dames Schilderen | Pippin Foods Zevenhuizen

Lunch & paint

Tijdens deze workshop schilder en klieder je je eigen dikke dames schilderij. Deze zijn geïnspireerd door verschillende schilderijen van verschillende kunstenaars. Na een korte heldere uitleg met handige tips ga je aan de slag. Op een doek van 40x50 cm staat jouw dikke dame al voorgetekend. Zo kan deze dus niet mislukken, en ga je sowieso met een tof schilderij naar huis. Tijdens deze 4,5 uur durende workshop, word je voorzien van een uitgebreide lunch, met lekkere broodjes, salade, sandwiches en soep en sapjes.
De starttijd van dit arrangement is vanaf 10:30 uur in overleg. Wat ook kan, is eerst uitgebreid lunchen, en dan daarna aan de slag.

Het enige waar jij voor moet zorgen, is de locatie. Dit kan zijn in de serre, jouw keuken, of huiskamer. Bij mooi weer (zonder wind) kan het ook prima buiten. Ik zorg voor gezellige aankleding,  alle materialen en de lekkere drankjes en hapjes.


€ 47,- pp, vanaf 4 personen.

 
Workshop | Foodtruck | Pippin Foods Zevenhuizen

Foodtruck

Tijdens deze workshop schilder en klieder je je eigen dikke dames schilderij. Deze zijn geïnspireerd door verschillende schilderijen van verschillende kunstenaars. Na een korte heldere uitleg met handige tips ga je aan de slag. Op een doek van 40x50 cm staat jouw dikke dame al voorgetekend. Zo kan deze dus niet mislukken, en ga je sowieso met een tof schilderij naar huis. Voorafgaande aan de 3,5 uur durende workshop, word je voorzien van een heerlijk viergangendiner, verzorgd vanuit mijn mobiele keuken, bestaande uit bubbels met amuse, verse soep van het seizoen, hoofdgerecht van vlees of vis of vega met huisgemaakte salades, en arretjescake toe. De drankjes zijn inclusief. Heb jij dus een mooie buiten locatie, (of een grote schuur waar de foodtruck kan binnenstaan, waar stroom aanwezig is), dan is dit een heel goed idee om met familie, vrienden, of collega`s te boeken. Ik kleed de locatie gezellig aan, zorg voor alle materialen en een heerlijk etentje.

€75,- pp, vanaf 4 personen.

 

Klanten zeggen

"Superleuk om te doen! We hebben zooo gelachen!"
bottom of page