top of page
Festivals | Pippin Foods Zevenhuizen

Festivals met Pippin Foods

Misschien organiseer jij wel een festival, en ben je op zoek naar weer eens iets anders als de zoveelste frietwagen. Pippin Foods komt naar je toe en neemt verrassende gerechten mee, die we kunnen overleggen met elkaar. Mis jij nog vegetarische hapjes? Wat dacht je van lekkere punten tortilla? Of onze broodjes  kipsatee met sateesaus naar eigen recept?
Wat ook kan, is jouw medewerkers en vrijwilligers een goede maaltijd aanbieden. Ze werken allemaal kei- en keihard, en wat is er dan lekkerder dan een goede gezonde en vooral lekkere maaltijd, in plaats van een pizzaatje even tussendoor.  Wij hebben ruime ervaring in het koken op locatie voor grote groepen.

Op zoek naar een rustpunt voor jouw (wandel) evenement? Ook hierin hebben wij een ruime ervaring. Al jaren op rij staan wij bij de Nijmeegse vierdaagse aan de route met ons mobiele vintage terras, waar de deelnemers even een momentje van rust kunnen pakken, en een heerlijke verse soep kunnen eten. 
 
Wat kost het?

Iedere opdracht is uniek en op maat, zo ook de prijs. De prijzen op de site zijn een indicatie.

Vers

Bij Pippin Foods werken we met de meest verse ingredienten en

dat proef je.

Compleet

Bij ons kan je het  complete plaatje afnemen. Lekker eten, servies en decoratie, en we hebben een mobiel terras.

Pippin Style

Al onze opdrachten voeren we uit in onze herkenbare vintage Pippin Style, met een knipoog naar oma`s tijd.

Maaltijden voor vrijwilligers | Pippin Foods Zevenhuizen

Maaltijden

De medewerkers en vrijwilligers op jouw festival verdienen een goede, lekkere en gezonde maaltijd. Dat vindt jij toch ook? Met onze mobiele keuken kunnen we voor grote groepen de  maaltijd verzorgen. In buffetvorm neemt iedereen wat hij/zij lekker vind, en als er nog ruimte is, kan iedereen nog een toetje afhalen. Bijvoorbeeld boerenbonenstoverij, met arretjescake toe. Dat klinkt toch heerlijk!!
Of mosterdsoep, coq au vin, en frisse salades! 
Verras iedereen met weer eens wat anders.


 
Foodtruck | Pippin Foods Zevenhuizen

Mobiele keuken

Pippin Foods beschikt over een foodtruck. Of eigenlijk een mobiele keuken. Bij een foodtruck denk je al gauw aan 1 specifiek gerecht. Bijvoorbeeld een hamburgerkraam, of een friettent.
Wij doen het echter anders.
Wat mis jij nog op je festival of braderie? Heerlijke mosterd/prei soep met een broodje?
Vegetarische zoete aardappeltortilla met feta? Dit zijn zo maar een paar voorbeelden van wat ik kan aanbieden. Samen kijken we waar nog behoefte aan is.
Heb je ruimte genoeg? Dan neem ik ook het mobiele terras mee. 

Wij doen het echter 
Foodtruck | Pippin Foods Zevenhuizen

Vintage terras

Al jaren staan wij met versgemaakte soep langs de route van de Nijmeegse vierdaagse, dus je kunt wel zeggen dat wij ruime daarin hebben. We hebben een vintage terras, dat bestaat uit mooie vloerkleden, houten bankjes, loungekussens, en fruitkistjes die dienstdoen als tafel. De tafeltjes decoreren wij met allerhande accesoires als een bloemetje, plantje en schemerlampjes.  
Een echte eyecatcher dus. Èn eentje met lekker eten, want de geruchten gaan, dat wij de lekkerste soep van de vierdaagse verkopen!


 

Klanten zeggen

"Met de Foodtruck erbij werd het helemaal gezellig"
bottom of page