INSPIRATIE

Bruiloften & Feesten
Bourgondische catering.
Als je Pippin besteld op je feestje of bruiloft, kun je zeker zijn van goed gevulde tafels vol met lekkers. Speenvarken aan het spit, Hartige taarten in vele smaken, Grote bourgondisch broden met heerlijke dips, Stoofpotten en stews, en allemaal in een ongedwongen sfeer.
Samen kijken we naar jouw wensen. We denken graag met je mee, ook, of misschien wel juist, buiten de boekjes om.

Festivals & events
Gezellige catering

 

Met onze foodtruck houden we ons niet vast aan één product maar kijken we waar vraag naar is. Zo kunnen we staan met hamburgers, broodjes gezond, soep, spareribs, stamppotjes en nog veel meer. Laat ons maar weten wat je graag zou willen hebben en wij bieden je iets moois aan.

Special events
Gezellige catering

 

Organiseer je een sport evenement, rolschaatsen of wandelen of langlaufen, en ben je nog op zoek naar een uniek rustpunt langs de route voor de deelnemers? Wij komen graag met onze foodtruck, soep, broodjes, sapjes, wat je maar wilt, en dan nemen we circa 50 zitplaatsen mee, een partytent om lekker droog onder te zitten, en verschillende loungeplekjes. 
Dit alles is natuurlijk ook mogelijk op elk ander denkbaar evenement. 

​© 2020 by Pippin Foods. 

pippin hikes wit.png
  • Facebook

Kim Kooter, Eigenaar

Kim is dol op lekker eten maken. Van huis uit kwamen al uit alle landen gerechten op tafel en niets was te gek. Ze maakt de heerlijkste gerechten en is altijd weer op zoek naar een nieuwe lekkernij. Haar Pippin brood dip is berucht!

Pippin Foods | Zevenhuizen (zh) | 06-27495958 | info@pippinfoods.nl | Kvk 67601634 | Btw nr. NL002053168B61