top of page
Verse lunch | Pippin Foods Zevenhuizen

Lunch van Pippin Foods

Met een lunch van Pippin Foods weet je zeker dat je lekker zult eten, en genoeg energie hebt voor de rest van de dag.  Lekkere broodjes, een stukje hartige taart, of zalmrolletjes, alles vers, en met veel liefde bereid.
Og het nu gaat om goedgevulde lunchbags, een lunchbuffet op locatie, of een lekkere picknicj, wij denken met je mee, en je zult zeker weten smullen. Lees hieronder over de mogelijklheden die wij bieden
Wat kost het?

Iedere opdracht is uniek en op maat, zo ook de prijs. De prijzen op de site zijn een indicatie.

Vers

Bij Pippin Foods werken we met de meest verse ingredienten en

dat proef je.

Compleet

Bij ons kan je het  complete plaatje afnemen. Lekker eten, servies en decoratie, en we hebben een mobiel terras.

Pippin Style

Al onze opdrachten voeren we uit in onze herkenbare vintage Pippin Style, met een knipoog naar oma`s tijd.

Lunchbag | Pippin Foods Zevenhuizen

Lunchpakket

 Een makkelijk uit de delen lunchbag. Ideaal voor grote groepen. In de standaard lunchbag zitten twee rijkelijk belegde broodjes, een stukje fruit en een vruchtensapje. De versgebakken broodjes zijn hygiënisch in de folie verpakt. 
Je kunt de lunchbag aanvullen als je wilt met nog meer lekkers. Een stuk hartige zalmquiche bijvoorbeeld, vers gemaakte pasta pesto salade, of een lekkere havermoutreep.
Ook een verse smoothie behoort tot de mogelijkheden. 
Samen bepalen we aan de hand van jouw budget en jouw wensen de inhoud ervan. Vanaf €6,00 is deze te bestellen 
Lunch op lokatie | Pippin Foods Zevenhuizen

Een tafel vol

Wil jij jouw medewerkers een verrassen met eens een bijzondere lunch, in plaats van de boterhammen uit de broodtrommels? Ik kom naar je toe, en neem mijn buffettafel mee vol met lekkers. Een vers pompoensoepje, heerlijk geurende broodjes, quiches, of gezonde wraps, en dat alles vanaf een feestelijk opgemaakte tafel. Servies en bestek ed. neem ik ook mee, en na de lunch pak ik alles weer in, en neem alles weer mee, zodat je verder geen omkijken ergens naar hebt.
Dit kan natuurlijk ook prima voor een verjaardag, een cursusdag op locatie, of gewoon omdat het dinsdag is.
 
Picknick | Pippin Foods Zevenhuizen

Voor onderweg

Wat is er nu leuker, dan op een mooie zomerdag af te spreken met vrienden of familie op het strand of in het park (of waar dan ook) en lekker buiten te genieten van een heerlijke picknick! Als je deze optie besteld bij Pippin Foods, hoef je hier helemaal niets aan te doen. Ik sta klaar voor jullie op de locatie, de kleedjes liggen al klaar, met lekkere kussens en kistjes als kleine tafeltjes. Een goed gevulde buffettafel vol broodjes, limonade en lekkere hapjes in het midden, en je hebt een middag vol gezelligheid!

 

Klanten zeggen

"We hebben heerlijk gepicknickt met Kim's lekkere lunchpakket"
bottom of page