MENU

IDEEËN

Lunch
Gezellige catering

 


Pippin lunch:

 

Deze lunch bestaat uit verschillende soorten versgebakken broodjes en sandwiches. Broodjes gezond, broodjes gezond Vega, en broodjes met zoet beleg. Rolletjes met Roomkaas en rookvlees  en homemade tortillapuntjes.

 

Pippin lunch plus soep:  

Deze lunch bestaat uit verschillende soorten versgebakken broodjes en sandwiches. Broodjes gezond, broodjes gezond Vega, en broodjes met zoet beleg. Rolletjes met Roomkaas en rookvlees  en homemade tortillapuntjes. Aangevuld met twee verschillende soorten soep, waarvan één vegetarische variant.

 

Pippin lunch de Luxe: 

Deze lunch bestaat uit verschillende soorten versgebakken broodjes en sandwiches. Broodjes gezond, broodjes gezond Vega, en broodjes met zoet beleg. Rolletjes met Roomkaas en rookvlees  en homemade tortillapuntjes en twee verschillende soorten soep, waarvan één vegetarische variant. Aangevuld met luxe beleg. Denk hierbij aan verse rosbief, oude kaas met honing-dillesaus, avocado/kip, en zalm

 

Pippin lunch op locatie:

Voor sommige evenementen is het leuk om onze PippinFoods trailer in te zetten. In deze mobiele keuken kunnen we op locatie ter plekke warme gerechten serveren.  Denk hierbij aan broodjes warm vlees,  Stoverijen, hamburgers,  en bijvoorbeeld broodjes warme braadworst. 

 

Iedere opdracht is uniek, en daarom is het ook lastig een vaste prijs te bepalen. Samen met onze klant kijken we naar de wensen, naar het budget en altijd komen we er samen wel uit. Hieronder wat voorbeelden van wat zoal mogelijk is,  maar het kan altijd uitgebreider, specialer, of soberder. De keuze is aan jouw. Vraag naar de mogelijkheden, en maak jouw wensen kenbaar.

Ook is het mogelijk servies en bestek erbij te huren.

Diner

Gezellige catering

 

Warm en koud buffet 1 

kipsaté in satésaus, beenham in honing mosterdsaus, huisgemaakte huzarensalade, brood met homemade Pippin dip met knoflook.


Warm en koud buffet 2
Grote varkenshaassaté in satésaus, beenham in honingmosterdsaus, huisgemaakte huzarensalade, brood met Pippin dip.


Warm en koud buffet 3
Grote varkenshaassaté in satésaus, Homemade Stoverij van rundvlees, huisgemaakte huzarensalade, Brood met Pippin dip

Stamppot buffet

Hutspot, spruitjesstoemp met kaas en olijven,en boerenkool.

De spek en rookworst ontbreken natuurlijk niet.

Wat dacht u van gehaktballen of hachee

Lekkernijen

Gezellige catering

 

Spaanse tortilla € 9.99 per stuk.

16 stukken. Homemade Spaanse tortilla, met zoete aardappel, feta, rode ui en verse kruiden uit eigen tuin.

Carrot cake € 23.49 per stuk

Versgebakken zoete worteltjes taart, twee-laags met een heerlijke topping van zoete roomkaas en pecannoten en walnoten

Poepkoeken, schooltraktaties € 1.50 per stuk

Dampende drollen koekjes, die je gezellig aankijken. Deze worden geleverd op een kartonnen etagère, met wc-rollen.  Je hoeft hier dus helemaal niks aan te doen. `s ochtends vroeg ophalen, en direct door naar school om te trakteren.

​© 2020 by Pippin Foods. 

pippin hikes wit.png
  • Facebook

Kim Kooter, Eigenaar

Kim is dol op lekker eten maken. Van huis uit kwamen al uit alle landen gerechten op tafel en niets was te gek. Ze maakt de heerlijkste gerechten en is altijd weer op zoek naar een nieuwe lekkernij. Haar Pippin brood dip is berucht!

Pippin Foods | Zevenhuizen (zh) | 06-27495958 | info@pippinfoods.nl | Kvk 67601634 | Btw nr. NL002053168B61