top of page
Foodtruck | Pippin Foods Zevenhuizen

De mobiele keuken van Pippin Foods

In 2018 hebben we een mooie mobiele keuken gekocht, en die helemaal verbouwd naar Pippin style.  Hij is niet groot, (ca 2.00 bij 2,50 m) dus hij kan al vlug bij jpuw in de achtertuin of op het buurtfeest in de straat staan. Maar dat zegt niks over de hoeveelheid lekker eten wat eruit komt! Hij is voorzien van koeling, diepvries en een mooi fornuis, en dus op vele fronten inzetbaar. We staan met de keuken op kleine festivals waar we de catering van medewerkers en vrijwilligers verzorgen, maar ook lekkere broodjes kunnen verkopen. Ook staan we aan de route bij  sportevenementen zoals de vierdaagse van Nijmegen. We maken soep voor de deelnemers, en op ons mobiele terras kunnen zo`n 50 mensen lekker uitrusten.
Voor jouw (bedrijfs) feestje is het ook zeker een leuke eyecatcher, en samen bespreken we wat ik ga koken voor je!
Lees hieronder of het huren van de foodtruck wellicht iets voor jou kan zijn!
Wat kost het?

Iedere opdracht is uniek en op maat, zo ook de prijs. De prijzen op de site zijn een indicatie.

Vers

Bij Pippin Foods werken we met de meest verse ingredienten en

dat proef je.

Compleet

Bij ons kan je het  complete plaatje afnemen. Lekker eten, servies en decoratie, en we hebben een mobiel terras.

Pippin Style

Al onze opdrachten voeren we uit in onze herkenbare vintage Pippin Style, met een knipoog naar oma`s tijd.

Foodtruck | Pippin Foods Zevenhuizen

Foodtruck

Hoe tof is dat! Een heuse foodtruck op jou feestje, waar de lekkerste geuren uitkomen! Vier jij bijvoorbeeld je verjaardag, en heb je een goed bereikbare achtertuin, dan is het natuurlijk tof om je gasten de hele tijd te kunnen voorzien van lekkere broodjes, hapjes, en frisse drankjes vanuit de foodtruck. We hebben een mobiel vintage terras dat plaats biedt aan ongeveer 50 personen. Deze bestaat uit vintage vloerkleden, krukjes, en loungekussens. Oude fruitkisten dienen als tafel en schemerlampjes zorgen voor een gezellige feer.
Mil me, en kijk wat ik voor je kan doen. 
Catering | Pippin Foods Zevenhuizen

Catering

Organiseer jij een evenement en lijkt het je leuk om door onze foodtruck met mobiel terras daar een uniek rustpunt te creëren?
Dat kan! We kunnen de keuken op bijna iedere plek neerzetten, en lekkere broodjes, maaltijden, of drankjes serveren. Ook zijn we inzetbaar voor de catering backstage, voor alle medewerkers en vrijwilligers. We kunnen zorgen voor een lekkere gezonde en stevige maaltijd, zodat iedereen weer voldoende energie heeft voor de rest van de avond. Voor Meerdaagse evenementen kunnen we ook ontbijt en lunches regelen. Neem contact op voor prijzen en mogelijkheden. 
Vierdaagse Nijmegen | Pippin Foods Zevenhuizen

Vierdaagse

Na vijf keer zelf de Nijmeegse vierdaagse te hebben gelopen (4 maal de 50km, en 1 maal de 55km) vonden we het mooi geweest. De tijd die in trainen ging zitten stopten we liever in onze bedrijven. Maar we mistten de bijzondere sfeer zo erg, dat we al vlug besloten, om met soep en sportdrank langs de route gaan staan. De geruchten gaan al een beetje, dat wij de lekkerste soep van de hele vierdaagse hebben! Mensen ploffen even lekker neer op ons gezellige terras, en doen weer energie op voor de rest van de kilometers voor die dag.
 

Klanten zeggen

"De foodtruck bij ons feestje maakte het echt onwijs gezellig!"
bottom of page