ONS VERHAAL
Van gezelligheid in de keuken naar catering

Al sinds we samen zijn zorgen we voor gezellige avonden met heerlijk gerechten en goede wijn, vooral na een heerlijke dag lekker buiten. In 2017 kwam het idee om hier meer te gaan doen,

want wat is er nu leuker dan doen wat je het allerliefste doet?

Met dat in ons achterhoofd  zijn we Pippinfoods, en Pippinhikes begonnen. Want eten en drinken en wandelen (of buiten spelen hoe wij het nog steeds noemen) is wat we het allerliefste doen. Al vlug stonden we op verschillende kleine festivals, maar ook op de Vierdaagse van Nijmegen met onze beroemde soep, en kwamen er steeds meer catering aanvragen binnen.

Ook gingen we een aantal keer met een groep op wandelvakantie, waar uiteraard ook alle eten en drinken volledig verzorgd werd door ons.

In 2018 hebben we een oude loempia wagen aangeschaft, om Nog beter werk af te kunnen leveren. Alles wat erin zat, hebben we eruitgehaald, en nu staat er een mooi fornuis in, een koeling en diepvries. Ook de buitenkant is onder handen genomen. Pippin is echt een unieke eye-catcher op elk festival en feestje.

Ook kunnen we met onze Pippin-bus, buffetten voor tot circa 100 personen brengen naar waar je maar wilt, mooi opgemaakt in de herkenbare retro, bourgondische Pippin stijl.

En dit alles doen we met zo ontzettend veel plezier, dat het eigen;lijk helemaal niet voelt als werk

​© 2020 by Pippin Foods. 

pippin hikes wit.png
  • Facebook

Kim Kooter, Eigenaar

Kim is dol op lekker eten maken. Van huis uit kwamen al uit alle landen gerechten op tafel en niets was te gek. Ze maakt de heerlijkste gerechten en is altijd weer op zoek naar een nieuwe lekkernij. Haar Pippin brood dip is berucht!

Pippin Foods | Zevenhuizen (zh) | 06-27495958 | info@pippinfoods.nl | Kvk 67601634 | Btw nr. NL002053168B61