top of page
Vers brood | Pippin Foods

Info over Pippin Foods!

Liefde voor koken

Eigenlijk altijd al,  houden we van lekker eten drinken, vooral na een dag lang buiten spelen.

Gelukkig is de liefde voor koken er bij Kim met de paplepel ingegoten. Haar ouders zijn echte Bourgondiers, en haar  moeder stond en staat graag urenlang in de keuken. Kleine Kim keek graag met haar mee, en klein als ze was,  proefde ze de meest bijzondere gerechten.

Kim en Jan

Sinds 2005 zijn  Jan en Kim een stel, en sinds 2017 is Pippin Foods een feit.  Ze komen allebei uit de retail, en toen ze zo`n 10 jaar samen waren, zijn ze eens  gaan zitten om te bedenken wat ze eigenlijk wilden worden als ze later groot waren. De liefde voor lekker eten, koken, buiten spelen, en feestjes werd gemixt, en daaruit  ontsprongen

Pippin Foods en Pippin Hikes.

Haggis en Smørrie

Haggis en Smørrie zijn onze twee border collies. Haggis hebben we sinds 2013, en Smørrie is er sinds 2017.  Allebei worden ze volgend jaar negen. Waar het kan,

nemen we ze met ons mee op onze avonturen. Ze zijn super vriendelijk naar iedereen toe,

en houden heel erg van mooie wandeltochten maken en lekker eten, net als wij dus!

Als je ze een keertje tegkomt: Ze zij dol op knuffelen!

Pippin Hikes

Naast Pippin Foods, hebben we nog een bedrijf, genaamd Pippin Hikes.  Hiermee verzorgen wij volledig verzorgde avontuurlijke wandelvakanties naar o.a. Schotland, Lapland en Zweden, waarbij onze gasten compleet ontzorgd worden en dus ook genieten van heerlijke ontbijtjes, lunches, drie gangen diners, en lekkere hapjes en drankjes tijdens de reizen.

Team Pippin Foods

Team Pippin Foods (1).png
Vers vlees | Pippin Foods
Diëten Allergiën

Vaak is het mogelijk om rekening te houden met allergien en dieten. Neem hiervoor ten alle tijde contact op, zodat we dat goed kunnen afspreken. Er kunnen exytra kosten aan verbonden zitten.

Vegetarisch

Hoewel wij zelf best wel vleesliefhebbers zijn, is er heel veel vraag naar vegetarisch. 

Dit is geen enkel probleem, en ik ga graag op zoek voor je naar mooie recepten voor vegetarische gerechten.

Lievelingseten

Op de website vind je diverse voorbeelden van buffetten en gerechten die ik kan serveren. Maar staat jouw lievelingseten er niet tussen? Schroom niet om daarnaar te vragen, en ik ga kijken wat ik voor je kan doen!

Thema

Zelf ben ik altijd dol op themafeestjes! Middeleeuws, of steampunk, of Ibiza, of Disney. Heb jij nu ook een themafeestje? Mischien kan ik wel wat voor je betekenen met decoratie of thema hapjes en drankjes!!

Wat vinden anderen van Pippin Foods?

Verrassend

Ik had Pippin Foods gemaild voor mijn 50ste verjaardag te vieren de hapjes en drankjes te verzorgen, en ik was zo verrast door al de lekkere opties die er waren, dat ik bijna niet kon kiezen!!

Lekker en leuk

Met vrienden een picknick georganiseerd, en Pippin Foods verzorgde de lunch, en kleden om op te zitten en meer decoratie. Was echt leuk! En lekker ook.

Dikke dames

Voor het vrijgezellenfeestje van mijn beste vriendin, wilde ik `dikke dames` schilderen en aansluitend een hapje eten, en Kim van Pippin Foods heeft beide geweldig georganiseerd. Echt een aanrader!

Fantastisch

Mijn  man en ik waren 40 jaar getrouwd, en wilden eens wat anders. Kim kwam met de mobiele keuken, met stoverijen en hartige taarten en Jan sneed het varken aan het spit aan.

bottom of page