top of page

Wie is Pippin Foods

Eigenlijk altijd al,  houden wij, Kim & Jan van lekker eten drinken, vooral na een dag lang buiten genieten.

Gelukkig is de liefde voor koken er bij Kim met de paplepel ingegoten. Haar ouders zijn echte Bourgondiërs, ZO kwam KIm haar vader vaak met lekkernijen vanuit Frankrijk en Spanje en haar  moeder staat graag urenlang in de keuken. Kleine Kim keek graag met haar mee, en klein als ze was,  proefde ze de meest bijzondere gerechten.

Sinds 2005 zijn  Jan en Kim een stel, en sinds 2017 is Pippin Foods een feit.  Ze komen allebei uit de Retail, en toen ze zo`n 10 jaar samen waren, zijn ze eens  gaan zitten om te bedenken wat ze eigenlijk wilden worden als ze later groot waren. De liefde voor lekker eten, kamperen, wandelen en Lapland en daaruit  ontsprongen

Pippin Foods, Pippin Hikes wandelvakanties en is het mogelijk om in de winter naar het prachtige Lapland te gaan met Pippin in Lapland.

Aansnijden van speenvarken aan het spit.jpg

Het was echt heerlijk en kwaliteit TOP !. We hebben gesmuld. Hier kan niemand anders tegen op !. Een dikke tien voor de onwijs vriendelijke Kim en Jan van Pippinfoods.

Fam. Visser

Kim's Foodtruck Zevenhuzien Zuidplas

Wie is Pippin Foods

Vaak is het mogelijk om rekening te houden met allergieën en diëten. Neem hiervoor ten alle tijde contact op, zodat we dat goed kunnen afspreken. Vegetarisch is altijd mogelijk. vraag ons gerust naar de mogelijkheden. In de offerte lijst staat achter elk vegetarisch product een (V).  Op de website vind je diverse voorbeelden van buffetten en gerechten die ik kan serveren. Maar staat jouw lievelingseten er niet tussen? Schroom niet om daarnaar te vragen, en ik ga kijken wat ik voor je kan doen!

bottom of page