top of page
Vers ontbijt van Pippin Foods Zevenhuizen

Ontbijt van Pippin Foods

Het ontbijt is een van de belangrijkste maaltijden van de dag. Om goed te starten zijn vitamientjes nodig. En koffie. Hoe leuk en lekker is het om met elkaar de dag te beginnen met een ontbijt van Pippin Foods. Bijvoorbeeld op kantoor, of op je werk,
of tijdens je weekendje weg met vrienden of familie. Ik kan mooie ontbijtboxen leveren, gevuld met verse broodjes, jus d`Orange, yoghurt met cruesli of muesli, zakjes thee, en lekkere dikke pancakes. Samen bepalen we de inhoud van de boxen. Voor grote groepen is het mogelijk een compleet ontbijtbuffet te leveren. Verse eitjes, boterhammen, smoothies, en wat dacht je van een full English breakfast? Met boontjes, worst, spek, ei en gebakken tomaat? Laat je inspreren door de voorbeelden hieronder, en neem contact op voor jouw breakfast-party!
Wat kost het?

Iedere opdracht is uniek en op maat, zo ook de prijs. De prijzen op de site zijn een indicatie.

Vers

Bij Pippin Foods werken we met de meest verse ingredienten en

dat proef je.

Compleet

Bij ons kan je het  complete plaatje afnemen. Lekker eten, servies en decoratie, en we hebben een mobiel terras.

Pippin Style

Al onze opdrachten voeren we uit in onze herkenbare vintage Pippin Style, met een knipoog naar oma`s tijd.

Pannekoeken | Pippin Foods Zevenhuizen

Box vol lekkers

Een box vol lekkers. 
De standaard ontbijt box is gevuld met een croissant, jam om lekker je croissant in te dopen, jus d`orange, zakje thee, een vers gebakken broodje met kaas, stukje fruit,
gekookt eitje, Griekse yoghurt met honing en vruchtjes, en twee van de beroemde fluffy pancakes. 
Deze is te bestellen vanaf €12,50 per stuk. Je kan naar wens de inhoud aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor 2 croissants, ontbijtkoek, of havermout erbij, en ik maak een prijsopgave op maat voor je. Deze box wordt thuis bezorgd in overleg. 
een tafel vol | Pippin Foods Zevenhuizen

Een tafel vol

Voor grotere groepen, kan in plaats van de ontbijtboxen, een buffet een mooie optie zijn.  Een mooi opgemaakte buffettafel, die vol ligt met lekkere broodjes, croissants, vers fruit, en natuurlijk zijn er gekookte of gebakken of scrumbled eitjes.
Samen bepalen we wat er allemaal op tafel komt. Je kan het buffet compleet met servies en al bestellen. Ik kom dan in de ochtend de tafel opmaken, en als iedereen is uitgegeten neem ik alles weer mee, inclusief alle vuile vaat.
Dat is pas gemakkelijk! 
Engels ontbijt | Pippin Foods Zevenhuizen

Baked beans

Wil je eens een keer wat anders? Met je vijftigste verjaardag bijvoorbeeld, of als start van het teamuitje wat jij moet organiseren dit jaar? Een uitgebreid Engels Ontbijt buffet is een  perfecte manier om jouw gasten mee te verrassen. Een tafel vol authentieke Britse gerechten als baked beans,  gebakken sausages, black puddding, en misschien wel haggis.
Ok de scrumbled eggs en bacon ontbreken niet natuurlijk. Vanaf €15,00 per persoon kan al dit lekkers al een mooie start van jouw dag zijn.
 

Klanten zeggen

"Die Pancakes met verse blueberrys zijn echt superlekker!"
bottom of page